همسفر شهدا

همسفر شهدا ، زنده یاد سید علیرضا مصطفوی

همسفر شهدا

همسفر شهدا ، زنده یاد سید علیرضا مصطفوی

همسفر شهدا

فعال فرهنگی ، طلبه بسیجی ، ذاکر اهل بیت (ع) ، پرپر شده راهیان نور و همسفر شهدا
زنده یاد "سید علیرضا مصطفوی"

سید علیرضا مصطفوی در هفدهم تیرماه سال ۱۳۶۶ مصادف با میلاد حضرت ثامن الحجج علی ابن موسی الرضا (ع) در خانواده مذهبی و در محله میدان آیت الله سعیدی (غیاثی) دیده به جهان گشود. مراحل رشد را به همراه آموزه های دینی سپری کرد. پس از جذب در بسیج مسجد موسی ابن جعفر (ع ) ابتدا کانون نوجوانان شهید آوینی و هیئت رهروان شهدا را تاسیس نمود و سپس مسئول فرهنگی بسیج شد و با جذب نوجوانان محله کار فرهنگی را آغاز نمود.
در نهایت در تابستان سال ۱۳۸۸ به دلیل سفر به مناطق عملیاتی دفاع مقدس آسمانی شد.
در این رابطه گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی پس از مصاحبه با خانواده و دوستان و همراهانش ، کتابی با عنوان «همسفر شهدا» تهیه و در سرتاسر کشور توزیع نمودند.

پس از مطلع شدن رهبر معظم انقلاب از زندگینامه وی ، ایشان پیام زیر را به همراه یک جلد قرآن کلام الله مجید به خانواده وی اهدا نمودند.

«خداوند سکینه و سلام بر قلب این مادر دلسوخته و رحمت بی منتها بر قلب آن جوان صالح عطا فرماید»

طبقه بندی موضوعی

شهید عباس کریمی

جمعه, ۲۰ شهریور ۱۳۹۴، ۱۱:۰۵ ب.ظ

بـِسـم ِ ربـــــِّـ الشــُّـهـداءِ و الصِّـدیقیــن

 

سردار شهید عباس کریمی

 

فرمانده لشکر ۲۷ محمد رسول الله (ص)

 

ولادت  : 1336/2/1 - قهرود کاشان

شهادت : 1363/12/24 - جزیره مجنون

آرامگاه : تهران - گلزار شهدا یبهشت زهرا (سلام الله علیها)


تولد و تحصیل

 

سردار سرتیپ پاسدار شهید عباس کریمی، فرمانده لشکر ۲۷ محمد رسول الله(ص) در ۱۳۳۶ در روستای قهرود در ۶۰  کیلومتری کاشان چشم به جهان گشود. کربلایی احمد، پدر کشاورز آن شهید، برای زنده ماندن فرزندش به آستان با کرامت حضرت عباس نذر کرده بود، تا نام او را به عشق سقای کربلا، عباس بگذارد. عباس دوران دبستان را در روستای قهرود به پایان رسانید. برای دوران دبیرستان راهی تهران شد و تا سال دوم در دبیرستان دارالفنون درس خواند. در آغاز سال سوم دوباره به کاشان بازگشت و وارد هنرستان شد. پس از دریافت دیپلم در رشته نساجی، به سربازی رفت.

 


انقلاب اسلامی

عباس از راه ارتباط با برخی دوستان روحانیت مبارز، با پخش اعلامیهها و نوارهای سخنرانی امام خمینی (ره) فعالیت خود را علیه حکومت دست نشانده استعمارگران آمریکایی و انگلیس محمدرضا شاه پهلوی آغاز کرد. در همین دوران، ساواک وی را دستگیر و زیر شکنجههای جانکاه قرار داد. شهید کریمی با وجود خفقان حکومت پهلوی که بر همه جنبه‏ های زندگی روزمره مردم سایه تاریک خود را گسترانده بود، همچنان اعلامیهها و رهنمودهای حضرت امام خمینی (ره) را پنهانی به پادگان عباس آباد تهران، منتقل و پخش میکرد. پس از فرمان حضرت امام خمینی(ره) مبنی بر ترک پادگانهای ستمشاهی، خدمت سربازی خود را رها کرد و با پیوستن به صف پیکارگران، در راه پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی گام برداشت.

هنگام ورود امام در کمیته استقبال، مسئولیت حفاظت و حراست از ایشان را به عهده گرفته در تصرف و خلع سلاح پادگان عباسآباد در ۲۱ و ۲۲ بهمن نقش مؤثری داشت.

 

 

پس از پیروزی انقلاب اسلامی

عباس در بهار ۱۳۵۸ به هنگام پایهگذاری سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شهر کاشان، به سپاه پیوست و در بخش اطلاعات آن مشغول به خدمت شد. کمی پس از ورودش به سپاه، طی ماموریتی، گروهی بیست نفره از سپاه پاسداران کاشان به فرماندهی شهید علی معمار برای حفاظت از بیت حضرت امام (ره) رهسپار قم شدند؛ آن روزها فتنه حزب خلق مسلمان در قم و آذربایجان بیداد میکرد و ضدانقلاب میخواست در قم شورشی برپا کند. آنگاه که آشوبافکنی ضدانقلاب و در گنبد کاووس و ترکمن صحرا بالا کشید، شهید کریمی به همراه پاسداران سپاه کاشان به آن سامان شتافتند. در پی آن، در شمار گروهی دیگر از سپاه کاشان برای خاموش کردن آشوب بلوچستان، به ایرانشهر در استان سیستان و بلوچستان رفتند. در آشوب ایرانشهر نقش وی در گردآوری اطلاعات و طراحی عملیات برای سرکوب خانهای شورشی و تبهکاران مسلح چشمگیر بود؛ او با تغییر چهره و پوشیدن لباس محلی به میان مردم میرفت و اطلاعات دست اول را جمعآوری میکرد. تابستان ۱۳۵۹ داوطلبانه برای پیکار با ضدانقلاب راهی استان کردستان گردید و در سپاه مریوان، به گروه شهید شاهد حاج احمد متوسلیان پیوست. از کوششهای عباس در استان کردستان، شناسایی و آزادسازی منطقه دزلی بود که به کمک نیروهای زیر فرمان او انجام گرفت. به دنبال آن، در سپاه پاسداران شهرستان پیرانشهر در استان آذربایجان غربی نیز با یگان اطلاعاتعملیات آنجا همکاری خود را آغاز کرد. وی با شایستگیهایی که از خود نشان داد، به مسوولیت اطلاعاتعملیات سپاه پیرانشهر برگزیده شد.

 


شهید کریمی و جنگ تحمیلی

پس از پیکار با ضد انقلاب، شهید کریمی همراه با  جاوید الاثر حاج احمد متوسلیان و شهید رضا چراغی، از کردستان روانه میدانهای نبردجنوب در استان خوزستان گشتند تا به رویارویی با مزدوران عراقی بپردازند. عباس در جایگاه مسئول اطلاعاتعملیات تیپ محمد رسول الله (ص) به تلاش خود ادامه داد. این سردار بیباک اسلام در نبرد فتح المبین در دوم فروردین ۱۳۶۱ از ناحیه پا زخمی شد و دو ماه بستری بود. در ۲۱ مهرماه ۱۳۶۱ مراسم عقدکنان وی با همسرش برگزار شد و اندکی پس از آن، به هنگام آغاز نبرد مسلم بن عقیل(ع) در سیزدهم آبان ۱۳۶۱، عباس عصا به دست به صف رزمندگان ایران در منطقه سومار از شهرهای استان کرمانشاه پیوست. حضور او با این حال، در روحیه بخشیدن به رزمندگان اثر به سزایی داشت.

در نبرد والفجر مقدماتی در هفدهم بهمن ۱۳۶۱، به سمت اطلاعات سپاه ۱۱ قدر که تازه راهاندازی شده بود، برگزیده شد. مدتی هم به فرماندهی تیپ سوم سلمان از لشکر ۲۷ حضرت رسول(ص) گمارده شد و در کنار بسیجیان دریادل، به نبرد بیامان علیه نیروهای صدام حسین، دشمن بعثی و سرسپرده آمریکا و صهیونیسم جهانی، پرداختند؛ شهید کریمی تا نبرد خیبر اسفند ۱۳۶۲، در این جایگاه انجام وظیفه کرد. با شهادت شهید حاج محمدابراهیم همت در نبرد خیبر در خاک خوزستان، فرماندهی لشکر ۲۷ محمد رسول الله (ص) را به دوش گرفت.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.