همسفر شهدا

همسفر شهدا ، زنده یاد سید علیرضا مصطفوی

همسفر شهدا

همسفر شهدا ، زنده یاد سید علیرضا مصطفوی

همسفر شهدا

فعال فرهنگی ، طلبه بسیجی ، ذاکر اهل بیت (ع) ، پرپر شده راهیان نور و همسفر شهدا
زنده یاد "سید علیرضا مصطفوی"

سید علیرضا مصطفوی در هفدهم تیرماه سال ۱۳۶۶ مصادف با میلاد حضرت ثامن الحجج علی ابن موسی الرضا (ع) در خانواده مذهبی و در محله میدان آیت الله سعیدی (غیاثی) دیده به جهان گشود. مراحل رشد را به همراه آموزه های دینی سپری کرد. پس از جذب در بسیج مسجد موسی ابن جعفر (ع ) ابتدا کانون نوجوانان شهید آوینی و هیئت رهروان شهدا را تاسیس نمود و سپس مسئول فرهنگی بسیج شد و با جذب نوجوانان محله کار فرهنگی را آغاز نمود.
در نهایت در تابستان سال ۱۳۸۸ به دلیل سفر به مناطق عملیاتی دفاع مقدس آسمانی شد.
در این رابطه گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی پس از مصاحبه با خانواده و دوستان و همراهانش ، کتابی با عنوان «همسفر شهدا» تهیه و در سرتاسر کشور توزیع نمودند.

پس از مطلع شدن رهبر معظم انقلاب از زندگینامه وی ، ایشان پیام زیر را به همراه یک جلد قرآن کلام الله مجید به خانواده وی اهدا نمودند.

«خداوند سکینه و سلام بر قلب این مادر دلسوخته و رحمت بی منتها بر قلب آن جوان صالح عطا فرماید»

طبقه بندی موضوعی

شهید سید محمد تقی رضوی

پنجشنبه, ۱۹ شهریور ۱۳۹۴، ۱۱:۵۴ ق.ظ

بـِسـم ِ ربـــــِّـ الشــُّـهـداءِ و الصِّـدیقیــن

 

شهید سید محمد تقی رضوی

 

قائم مقام عملیاتی قرارگاه مهندسی ، رزمی خاتم الانبیاء (ص) و مسئول ستاد مرکزی پشتیبانی و مهندسی جنگ جهاد سازندگی


سردار سنگرسازان بیسنگر

 


ولادت : 34/1/26 - مشهد

شهادت: 66/3/3 - سردشت، عملیات کربلای 10

آرامگاه: مشهد - بهشت رضویه


سردار شهید اسلام محمد تقی رضوی در سال ۱۳۳۴ در مشهد مقدس بدنیا آمدند.

شهید برای درس و تحصیل وارد انستیتو مشهد شد . محمد تقی پس از فارغ التحصیل شدن از انستیتوی مشهد ، به سربازی اعزام میگردد. سربازی وی ، با اوجگیری انقلاب مصادف میشود که او به روشنگری دیگر سربازان در پادگان میپردازد .

 

به دنبال فر مان حضرت امام خمینی (ره) مبنی بر ترک پادگانها توسط سربازان ، او نیز پادگان را ترک کرد . مادرش میگوید ، تیر بارانت میکنند . با خونسردی همه مسایل را برایم توضیح داد و من قدری آرام شدم . به او گفتم پس چند روز بیرون نرو تا شناخته نشوی ، با لبخند جواب داد : مادر ! من فرار کردهام که فعالیت کنم و اعلامیههای امام را پخش کنم . فرار کردهام که درکنار مردم باشم . نه اینکه در خانه بمانم.

 


وی فعالانه وارد مبارزه علیه رژیم میشود و لحظهای از فعالیت باز نمی ایستد . هنگام ورود حضرت امام (ره) به کشور ، مشتاقانه رهسپار تهران شده و خود را برای استقبال از معظم له آماده میکند . عشق و علاقهاش به حضرت امام (ره) به حدی بود که همواره با دیدن عکس ایشان به وجد میآمد و نیرو میگرفت . به دنبال پیام حضرت امام (ره) به عضویت جهاد سازندگی درمیآید .

 

رضوی با شروع جنگ تحمیلی ، به جبهههای جنگ میشتابد و نقطه عطفی در زندگی اش آغاز میگردد.

وی از روزهای نخستین جنگ ، خود را به جبهه‌‌ها میرساند و با عضویت در ستاد جنگهای نامنظم شهید چمران به دفاع از انقلاب و اسلام میپردازد .وی در طرح کنالکشی اطراف اهواز فعالانه شرکت کرد.

پس از مدتی به جهاد خراسان میپیوندد و فعالیتهای خود را در سنگری دیگر ادامه میدهد . وی ابتدا به عنوان مسئول ستاد پشتیبانی جنگ جهاد خراسان مشغول انجام وظیفه میشود و نقش بسزایی در سازماندهی و گسترش ستاد پشتیبانی ایفا میکند که با تلاش و پیگیری او ستاد مرکزی پشتیبانی جنگ و جهاد در جنوب شکل میگیرد . او با جمع آوری تعدادی لودر و بولدوزر و غلتک ، بنای کار مهندسی رزمی را میگذارد و برای اولین تجربه جاده نظامی اندیمشک حمیدیه را احداث میکند .

 


شهید رضوی در جبهههای نبرد ، از خود توانمندی و رشادتهای بالایی نشان میدهد و هرگز از تلاش و کوشش باز نمیایستد . با ارایه طرحهای مهندسی بدیع و نو ،بارها و بارها در عملیات متعدد ، راهگشای فرماندهان و رزمندگان اسلام میشود . مهندس جعفری یکی از همرزمان وی میگوید : در عملیات خیبر وقتی با مشکلات پیچیدهای مواجه شدیم ، ایشان راهی منطقه شد و در ارتباط با مسایل مهندسی آنجا ، عیناً منطقه را بررسی کرد و بعد طرحی ارائه نمود که باعث حفظ و تثبیت جزایر توسط رزمندگان شد.

 

رضوی به رغم داشتن مسؤولیت بالا، هر جا که احساس نیاز میکند ، فوراً وارد عمل میشود ، از زدن خاکریز با لودر و بولدوزر تا ایجاد جاده و پل به عنوان اولین تجربه درامر مهندسی و رزمی ، در عملیات طریق القدس جادهای ابتکاری از پشت تپههای الله اکبر احداث میکند که نیروهای رزمنده با استفاده از آن جاده ، دشمن را دورزده و با تصرف توپخانه دشمن ، به پیروزی عظیمی دست می یابند .

شهید رضوی با پشتکار وابتکار فراوانی که در عملیاتهای گوناگون از خودنشان میدهد ، توجه مسؤولان و فرماندهان جنگ را جلب مینماید .

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.